Go to Top

Om

Vi leverer alle tjenester innen tømrer-, maler- og byggtapetsererfaget. Vi utfører alle typer entrepriser (general, total, hoved og sideentrepriser).

Våre faglige ledere har dokumenterte kunnskaper og lang erfaring koblet med et innarbeidet kvalitetssikringssystem. Det sikrer høy kvalitet på arbeidet som utføres. Selskapet har solide samarbeidspartnere på mur og betong, samt tekniske fag (rørlegger, elektriker og ventilasjon). Våre servicebiler er lett å få øye på, og inneholder både rasjonelt og funksjonelt utstyr for de fleste oppgaver. Selskapet tilbyr sine tjenester både til offentlige og private oppdragsgivere.

I tillegg til at alle medarbeidere har dokumentert relevant utdanning, og holder et høyt faglig nivå, har bedriften selvfølgelig sentralgodkjenning. Vi har også kurset vår faglig leder i våtromsnormen for tømrerfaget. Vårt fremste kvalitetsstempel er å levere håndverkstjenester til rett tid, kvalitet og pris. Siden vi er dimensjonert for de fleste oppgaver, og besitter håndverkere med forskjellige funksjoner, har vi god kontroll på gjennomføringen av et byggeprosjekt med henhold til tid, kvalitet og pris.

At vi leverer til rett tid og i riktig rekkefølge gjør oss til en effektiv problemløser. Det er bare for kunden å sette seg tilbake og la oss koordinere og utføre oppdraget. Vi prøver i hele prosessen å la kvaliteten stå i høysetet samtidig som rammene rundt skal være de mest kostnadseffektive